,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_ NeTuS.gogames.Ro _)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

/

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

propuneri diabolik

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
lucian

Data de inscriere : 03/03/2011

propuneri diabolik Empty
MesajSubiect: propuneri diabolik   propuneri diabolik I_icon_minitimeLun Mar 07, 2011 9:28 pm

eu am cateva propuneri pt acest sv care imi place foarte mult si ma implic la fel de mult in inbunatatirea lui.Eu ias propune adminului aursh,matey sa bage toate mapele pe sv.A doua propunere ar fi sa bage sunetele master killer hedshat acestea ,urmatoarea propunere ar fi sa puna pe tastele end si insert sa le baneza atunci cand intra un jucator el ca sa activeze codu apasa end sau insert si asa va lua ban,sau destroi.si urmatoare propunere ar fi daca se poate la noi admini sa ne puna o palarie de exemplu cem este pe slayers ca sa fim scosi in evidenta.Va multumesc sper sa luati la cunostinta.
Sus In jos
matey
TheGodfather
TheGodfather

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 31
Localizare : netus

propuneri diabolik Empty
MesajSubiect: Re: propuneri diabolik   propuneri diabolik I_icon_minitimeMar Mar 08, 2011 12:40 am

neam gandit si noi la astea diabolik da nu este asa usor de bagat pluginurile dar o sa luam in cosiderare ce ai zis.ms Wink

Ultima editare efectuata de catre matey in Mier Mar 09, 2011 1:05 am, editata de 1 ori
Sus In jos
AURASH
Admin
Admin
AURASH

Data de inscriere : 28/02/2011
Varsta : 30
Localizare : BUZAU

propuneri diabolik Empty
MesajSubiect: Re: propuneri diabolik   propuneri diabolik I_icon_minitimeMar Mar 08, 2011 4:27 pm

Da adevarat o sa lom in considerare dar cum a spus si matei nu e asa usor de facut o sa ma sfauesc cu el sa vedem ce putem face.... TOPIC CLOSE
Sus In jos
http://netus-royal-strike.in
Continut sponsorizat

propuneri diabolik Empty
MesajSubiect: Re: propuneri diabolik   propuneri diabolik I_icon_minitime

Sus In jos

propuneri diabolik
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PROPUNERI DonPablo
» Propuneri bY BuRNNNN
» Propuneri Pentru Admini
» Propuneri...
» propuneri DonPablo

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_ NeTuS.gogames.Ro _)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸ :: Servere Publice # Netus :: Netus.Ezr.Ro :: PROPUNERE PENTRU SERVER!!!-
Mergi direct la: